Η Εταιρεία

Λειτουργούμε
γρήγορα, ευέλικτα
και αποτελεσματικά

Είναι μέλος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος (ΣΒΘΚΕ) και του Εμπορικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας. Αποτελεί την επιχειρηματική έκφραση του Λογιστού Α΄ τάξης Αργύρη Γ. Χαδούλη (αρ.00249/01). Η Brain – Ανάπτυξη Ε.Π.Ε. στεγάζεται σε γραφεία στην παραλία του Βόλου (Κ. Καρτάλη 1-Αργοναυτών) , άριστα επανδρωμένα και εξοπλισμένα και ικανά να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της εποχής, ενώ διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα γραφεία στη Σκιάθο (Κτίριο «Ήρκος») και στη Σκόπελο.

Υποδομή

Παροχή υπηρεσιών Οργάνωσης και Διοίκησης στο Θεσσαλικό χώρο από το 1979.

Η εταιρεία πιστεύει στη χρησιμότητα της σύγχρονης τεχνολογίας και στόχος της είναι να υιοθετεί και να αξιοποιεί όλες τις προτάσεις της, εφόσον σέβονται τον πελάτη και προσφέρουν στην επιχείρησή του οικονομικά και ποιοτικά πλεονεκτήματα. Οι εργασίες είναι αυτοματοποιημένες στο σύνολο τους, αυξάνοντας έτσι την αποδοτικότητα και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

ΟΡΑΜΑ

Αμοιβαία εμπιστοσύνη
& σεβασμός

Αρχή μας είναι η επιχειρηματική υπεροχή και ανάπτυξη της Εταιρείας μας να διέπεται από το ήθος και τις αξίες που διατηρούν άρρηκτη τη συμμαχία μας με την κοινωνία και τους ανθρώπους μας. Καθημερινή μας επιδίωξη είναι να είμαστε πολύτιμοι συνεργάτες για τους πελάτες μας και να τους υποστηρίζουμε στην προσπάθειά τους για ένα καλύτερο και πιο κερδοφόρο μέλλον.

Αναπτύσσουμε τις δεξιότητες και τις ικανότητες των ανθρώπων μας, απελευθερώνουμε το δυναμισμό τους και πορευόμαστε στο μέλλον μέσα σε ένα κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού. Η διαφορετικότητα των ανθρώπων μας και η εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους είναι κινητήριες δυνάμεις για την εταιρεία μας. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με κοινό στόχο την ανάπτυξη της εταιρείας μας. Μέσω της ειλικρινούς και άμεσης συνεργασίας συνδυάζουμε ιδανικά τις ατομικές δεξιότητες και κάνουμε τη διαφορά.

Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και δημιουργούμε μια δυνατή ομάδα. Θέτουμε υψηλούς στόχους και μέσα σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικό, κοινωνικό και τεχνολογικό περιβάλλον η αλλαγή και η καινοτομία είναι προκλήσεις στις οποίες ανταποκρινόμαστε με γνώμονα την εξέλιξη. Στο πλαίσιο αυτό, λειτουργούμε γρήγορα, ευέλικτα και αποτελεσματικά.

Στόχος

Καθημερινή μας επιδίωξη είναι να είμαστε πολύτιμοι συνεργάτες για τους πελάτες μας.

0

Επιτυχημένα
Projects

0

Ευχαριστημένοι
Πελάτες

ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Got a project?

Η Brain – Ανάπτυξη ΕΠΕ προσφέρει ένα ευρύ και ποικίλο φάσμα ευκαιριών τόσο σε τοπικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο.